Djoke

Ik help vrouwen en hun gezin bij stress, angst, zwangerschaps-postpartumdepressie, trauma, vroeggeboorte, etc…  

Ik ben Djoke ten Kate-Sebrechts. Ik ben 44 jaar getrouwd met een lieve man en heb zelf vier kinderen en dertien kleinkinderen. Het veertiende kleinkind wordt als alles goed gaat in februari 2021 geboren.

Ik woon in Apeldoorn.

Ik wist dat ik jong kinderen wilde en een groot gezin. Ik heb altijd gewerkt, gestudeerd, in ouderraden gezeten, vrijwilligerswerk gedaan. Ik begon in de gezinszorg en ouderenzorg, heb jaren commercieel gewerkt bij een verzekeringsmaatschappij en kredietverstrekker en heb later mijn roeping gevolgd en ben kraamverzorgende geworden. Daar was het, dat ik steeds vaker vrouwen tegenkwam die niet lekker in hun vel zaten, depressief werden ( ik wist hoe dat was, na vier postpartum depressies).

Mijn missie is het helpen van ( aanstaande) ouders als de roze wolk anders kleurt en er sprake is van stress, angst, een zwangerschaps-postpartumdepressie, miskraam, abortus, trauma en vroeggeboorte.

In het verleden maakte ik zelf vier keer een Postpartumdepressie mee. Een enorm heftige periode in mijn leven en dat van ons gezin. Later tijdens mijn werk als kraamverzorgende kwam ik veel moeders tegen die de zwangerschap en bevalling absoluut niet positief ervaarden. Deze vrouwen en hun gezin wilde ik graag helpen en zodoende ben ik tien jaar gelden gestart met Djoke.nl Ik begeleid ouders, geef trainingen en ben daarnaast mindfulness coach en aromatherapeut. Gaandeweg werd mijn pad steeds duidelijker. Het helpen van deze vrouwen en hun gezin, juist als het wat minder goed gaat heeft mijn hart. Een kind en zijn/haar ouders verdienen een geode start op alle gebieden, dit is van cruciaal belang om goed op te kunnen groeien. Ik maak daarbij gebruik van alles wat ik heb geleerd en combineer dat op maat voor de desbetreffende gezinnen. Ieder mens is uniek en heeft een eigen aanpak nodig.

Ik ben in aanraking gekomen met aromatherapie en massage met essentiële oliën en kwam er gaandeweg achter dat dit zowel preventief, als zelfhelend en ondersteunend kan werken in de gezondheidszorg.

Ik wil graag mijn kennis delen met anderen en door middel van aromatherapie en massage met essentiële oliën, mensen een steun in de rug zijn, daarnaast bied ik nog steeds een luisterend oor in de vorm van coaching- en counseling. Ik geef diverse workshops, zowel voor particulieren en ondernemers in de zorg.

Ik houd van het leven, ben energiek en soms iets te enthousiast. Ik heb de neiging veel te willen, maar dat maakt ook dat ik veel doe en aankan.

Mijn sterke kanten zijn toch wel, goed kunnen luisteren en rust uitstralen.

Wil je nader met me kennismaken maak dan een afspraak of boek een heerlijke behandeling.

Contact

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: