Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Wat maakt mij nu Djoke?

Djoke

Als je het aan mijn man en kinderen, familie en vrienden zou vragen om mij te omschrijven dan zouden ze zeggen: Djoke is liefde, vriendschap, gezelligheid, geduld, rustig maar kan ook druk zijn, tikkeltje wispelturig omdat ze soms te veel wil en altijd in om iets leuks te gaan doen. Maar ook wel wat eigenwijs en ze doet graag de dingen op haar eigen manier. Ik ben altijd te porren voor een etentje, theater, vakantie, etc…

Ik ben verslingerd aan mijn essentiële oliën en ik houd van drop, chocola, friet en moorkoppen. Maar uiteraard houd ik het meeste van hen die me lief zijn. Ik ben graag buiten in de natuur en ik wandel en fiets graag.

Mijn naam is Djoke en ik help vrouwen rondom zwangerschap, geboorte en overgang, als er sprake is van stress, angst, depressie of gewoon even een lekkere verwenmassage met mijn heerlijke olietjes. Ik ga letterlijk met de vrouwen door deze periode heen, hierdoor ervaren ze de steun in de rug, een luisterend oor en helpende handen, welke ze op dit moment zo nodig hebben. Vrouwen knappen hierdoor sneller op en verstevigen de band met hun kind en gezin. Ze kiezen voor gezondheid, rust en balans. Zij voelen zich weer fit, helder en energiek.

Ik ben wie ik ben en ik houd van zijn zoals je bent. Ik ben altijd mezelf en ben enthousiast, energiek en krachtig. Mijn passie ligt bij de geboortezorg, de moeder en haar gezin. Als jong kind sjouwde ik altijd met poppen en toen mijn zusje geboren werd was ik al 9 jaar en ik vond het prachtig, ik liep de kraamverzorgster de hele dag achterna. Al jong wist ik dat ik kraamverzorgende wilde worden en jong moeder van een groot gezin.

Ik vind dat iedere mens uniek is en er mag zijn zoals hij of zij is. Ik ben al 48 jaar samen met mijn man en we hebben vier kinderen en veertien kleinkinderen. Ik leerde op mijn 15e mijn man kennen en trouwde toen ik 18 werd en toen ik 26 was hadden we vier kinderen. Ik was toen wel een zwangerschapsdepressie en vier postpartumdepressies verder helaas.

Dit alles ligt ten grondslag aan dat wat mijn hart heeft. Er zijn voor de moeder en haar gezin rond zwangerschap en geboorte, vooral als er sprake is van psychische klachten. Voor vrouwen die in de overgang zitten of het oma schap lastig vinden te combineren. Maar ook gewoon voor dat stukje ontspanning wat nodig is.

Het is mijn weg om vrouwen en hun gezin te steunen als er sprake is van zwangerschaps-postpartumdepressie, stress, angst, etc… Ik wil jou helpen om meer ontspannen te zijn in het moederschap en daar waar nodig je door een lastige periode heen te loodsen. Gezond moederschap begint bij jezelf is mijn ervaring. Mijn ervaring met het begeleiden van zwangere- en pas bevallen moeders heeft mijn hart. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat een gezonde leefstijl en het gebruik van aromatherapie, mindfulness en massage heel goed werkt in de begeleiding van deze (aanstaande) moeders.

Ik houd van reizen, leren, lezen, schilderen, mijn tuin, theater, uit eten gaan, kamperen, fietsen en wandelen. Ik eet graag gezond, maar op zijn tijd lust ik ook graag dropjes, chocola, moorkoppen en friet.

Ik ben actief, maar kan ook zeer rustig zijn en goed luisteren en genieten van de stilte. In mijn werk hoor ik regelmatig dat mijn rust zo fijn is. Ik heb veel geduld.

Kortom, ik ben uniek, net als jij bent. Je mag er zijn, zoals je bent, om wie je bent en dat je er bent.

Waarom Djoke.nl?

Mijn missie en passie is het helpen van ( aanstaande) ouders als de roze wolk anders kleurt en er sprake is van stress, angst, een zwangerschaps-postpartumdepressie, miskraam, abortus, trauma en vroeggeboorte. Ik zie het leven bestaan uit verschillende fases en als vrouw moeder en oma worden heeft veel impact op je als vrouw. Al die ballen in de lucht houden en er zijn voor iedereen valt niet mee soms.

In november 2011 schreef ik al mijn teksten en op 1 februari 2012 maakte ik mijn droom waar, ik liet me inschrijven bij de Kamer van Koophandel en Djoke.nl was geboren. Ik wilde een steun in de rug zijn voor moeders en hun gezin, als die roze wolk anders kleurt.

Dit was waar ik vanaf 1978 al aan liep te denken, ik kreeg zelf mijn eerste Postpartumdepressie en er was geen hulp voor handen. Gelukkig had ik een fantastische huisarts die iedere dag bij me kwam en me er doorheen heeft gesleept en ik dacht toen al, later wil ik deze vrouwen helpen. Ik wist toen nog niet dat ik totaal vier keer een PPD zou krijgen te verwerken met mijn gezin.

Ik heb me omgeschoold in 2003 en ben eerst gaan werken als kraamverzorgende en vanaf 2012 deed ik beide, kramen en moeders en hun gezin begeleiden. Hiervoor heb ik veel studies gevolgd om bekwaam te zijn en te blijven. Ik leer nog steeds om mijn kennis en vaardigheden up to date te houden. Naast het begeleiden van de moeders en hun gezin geef ik ook trainingen aan zorgprofessionals die meer over deze onderwerpen willen weten. Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van essentiële oliën en ben gediplomeerd aromatherapeut.

Wil jij eens met mij van gedachten wisselen dan ben ik daar altijd toe bereid.

Maak dan je afspraak via het contactformulier op de site. Het eerste gesprek is altijd gratis.

bel, app of mail me gerust

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: