Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Speciaal voor de vrouw die even lekker aandacht aan zichzelf wil besteden,lekker een paar dagen voor jezelf. Je rust en balans herstellen en bevorderen. Een lekker weekendje weg om weer even op te laden op een prachtige plek in Nederland. We gaan naar Schiermonnikoog, alleen het op de boot zitten brengt al een moment van rust.

Maar je kunt ook kiezen voor ons retraite weekend in Limburg. Of ga jij liever mee naar Drenthe?

Tijdens dit weekend draait het om jou, een weekend vol rust, balans, bezinning en verbinding, vol liefde en aandacht speciaal voor jou. Omdat jij uniek bent en het verdient.

Waarom een retraite?

  • om tot jezelf te komen
  • om los te laten
  • om te genieten
  • om op te laden
  • een APK voor lichaam en geest
  • even niets hoeven
  • tijd voor jezelf
  • bezinning, wie ben ik? wat wil ik?
  • herstel van je balans
  • geheel verzorgd voor jou, even lekker tijd voor jezelf, omdat je het waard bent!

Onze retraites:

Vinden plaats op prachtige plekken in Nederland, even op een mooie plek thuiskomen in en bij jezelf. Een plek waar jij even stil mag staan voor een ontmoeting met jezelf, contact maken met je diepste verlangen en dromen.

Voel jij je uit balans en ervaar je drukte in je hoofd en lijf? Voel jij je moe en overprikkeld? Is jouw leven vol van altijd maar moeten? Jij voelt een diep verlangen naar even tijd voor jezelf?

Ga dan met ons mee op het rust en balans retraite weekend.

Soms is het leven even ingewikkeld, je gezin, familie, vrienden, werk, social media, de leuke dingen in je leven, de nare dingen, het slokt al je energie op. Jij probeert met alle macht alle ballen in de lucht te houden, er voor iedereen te zijn, maar je schiet er zelf bij in.

Gun jezelf even me time en ga met ons mee naar Schiermonnikoog, of kies voor een andere mogelijkheid zoals Limburg of Drenthe.

Neem even afstand van al dat moeten en je verplichtingen. Ervaar wat het is om in het “NU” te leven. Ontdek weer de kracht en de schoonheid in jezelf. Wie ben jij? Wat wil jij? Wat is belangrijk voor jou als levensinvulling?

We hebben een weekend vol heerlijke en ontspannen momenten, meditatie, stiltewandelingen, massage, schilderen met olie, mooie gesprekken, muziek en voor wie wil coaching gesprekken 1 op 1.

Dag 1 vrijdag:

Vrijdags arriveer jij aan het eind van de middag op de locatie. Er is dan gelegenheid om je te installeren en te landen na alle drukte die je hebt gehad. Als je echt rust wilt ga dan deze dagen off-line. De retraite begint met een kennismaking, meditatie en bodyscan. Je voelt je lekker relaxt en kunt daarna genieten van een heerlijk, maar eenvoudig diner.

Na het diner is er de mogelijkheid voor een avondwandeling naar zee. Maar je kunt ook met een boek op de bank kruipen, even de sauna ingaan, wat kletsen. Na een drankje gaan we lekker slapen. Voor wie wil kan er een voetenbadje en voetmassage worden gegeven en ontvangen voor het slapen gaan. Maar dit kan ook een handmassage zijn.

Dag 2 zaterdag:

We gaan even genieten van een meditatiesessie aan zee en doen wat eenvoudige oefeningen om de dag vrolijk en ontspannen tegemoet te kunnen treden. Als we terugkomen ontbijten we in alle rust. Je kunt na het ontbijt je tijd zelf indelen, even het dorp in, sauna, wandelen, fietsen, naar zee, een boek lezen, etc…Daarnaast is er de mogelijkheid om een massage of coaching gesprek in te plannen. Even een moment voor jezelf. De lunch wordt door ons verzorgd.

In de middag schuif je aan bij de workshop olie en schilderen.

Wij zorgen voor het diner en de avond mag je invullen zoals jij het wilt. Je kunt wandelen, boekje lezen, kletsen, sauna of bad nemen, maar ook een massage boeken. We maken nog een avondwandeling voor wie dat wil, drinken wat en gaan heerlijk slapen.

Dag 3 zondag:

We beginnen de dag met een stiltewandeling en doen onderweg wat oefeningen. Samen ervaren we de natuur en nemen we de tijd om echt in ons lijf te landen. Een zondagsontbijt hoort erbij en hier nemen we de tijd voor. Na het ontbijt kun je je tijd vrij besteden of een massage boeken. In de middag gaan we na een meditatie een reis maken door de wereld van essentiële oliën. We gaan elkaar een voet of handmassage geven en leren hoe dat voelt en wat het met ons doet. We borrelen en kletsen wat na en eten een eenvoudige maaltijd. Dan gaan we allemaal uitgerust naar huis. De mogelijkheid om op maandagmorgen te vertrekken is er, maar zondagavond is er geen programma meer.

Na een heerlijke nacht slapen en een eenvoudig ontbijt op maandagmorgen vertrekken we naar huis.

Kosten voor dit heerlijke weekend

De prijs voor dit heerlijke weekend bedraagt € 595,–

Inbegrepen een retourticket voor de veerboot, de reis vanaf je huis naar Lauwersoog is voor eigen rekening. Kies je voor een van de andere bestemmingen dan zijn ook de reiskosten voor eigen rekening.

Inclusief een lakenpakket.

Inclusief een handdoekpakket.

Inclusief toeristenbelasting.

Vervoer van de boot naar het huisje per taxi. ( uiteraard alleen bij de optie Schiermonnikoog ).

Deze prijs is inclusief alle maaltijden en onbeperkt gebruik van koffie, thee en water, wijn en frisdrank, maar uitgezonderd sterke drank, dit wordt ook niet aangeboden.

We gaan uit van 2 personen op 1 kamer, voor een 1 persoonskamer betaal je extra en deze is beperkt leverbaar.

Je verblijft twee nachten op deze locatie, de mogelijkheid is om tot maandagmorgen te blijven, de prijs blijft hetzelfde.

De prijzen voor twee workshops zijn hierbij inbegrepen.

Je ontvangt een opschrijfboekje om je verworven inzichten op te kunnen schrijven.

Je ontvangt 1 individueel coachings gesprek.

Meditatie en avond massage aan handen of voeten zijn inbegrepen.

Een lichaamsmassage met essentiële oliën is optioneel bij te boeken tegen een aantrekkelijke korting. Je betaalt dan € 35,– extra.

Optioneel is het huren van een fiets, dit kun je zelf regelen op het eiland, deze kosten zijn voor jezelf.

Wij vinden het leuk als je met ons meegaat.

Druk op de knop en meldt je snel aan. Vol = Vol.

De weekenden worden gehouden door Mary Lou Hardy, psychotherapeut en wellness therapeut en door Djoke ten Kate, aroma- en wellness therapeut, lifestylecoach en counselor.

Lees hier de Voorwaarden Retraite weekenden

Ga met ons mee en boek hier snel je weekendje voor jezelf

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: