Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Djoke ten Kate

Hallo, mijn naam is Djoke

Ik help vrouwen en hun gezin, als zij geen roze wolk ervaren en te maken krijgen met stress, stemmingswisselingen, angst, zwangerschaps-postpartumdepressie, trauma, vroeggeboorte, als je geen roze wolk ervaart.

Herken je dit ?

Je houdt graag de schone schijn op. Als iemand je vraagt hoe het met je gaat, dan doe jij je vrolijker voor dan dat jij je echt voelt. Je hoort immers blij te zijn als je zwanger bent of net bevallen van je kindje? Je probeert zelfvertrouwen uit te stralen, maar van binnen huil je. Hierdoor gedraag je je afstandelijk en blijft alleen tobben. Je hebt het gevoel alsof je onder een glazen stolp zit.

Jij bent stoer en je denkt het allemaal wel te kunnen. Maar op een dag val je door de mand en gaat het masker af.

Je houdt je gevoelens niet binnen en bent niet de ( aanstaande) moeder die je zo graag zou willen zijn. Je raakt steeds meer van jezelf en je omgeving vervreemd. Je raakt steeds verder bij je ware gevoel vandaan. Alles doe je op de automatische piloot. Je gaat in de overlevingsmodus staan. Zo kom jij de dag door en als je partner thuiskomt wil jij nog maar 1 ding, weg en je partner moet voor de baby zorgen. Jij ziet het even niet meer zitten en je partner snapt er niks van.

Want je hoeft toch niks anders te doen dan alleen een beetje voor een baby te zorgen? Of je bent zwanger en iedereen is lief voor je en alles draait om jou als aanstaande moeder. Maar jij vindt het zwanger zijn echt niet leuk.

Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Het is belangrijk hier niet in terecht te komen en er zo snel mogelijk weer uit te komen. Vaak lukt dat niet alleen. Je voelt je schuldig en verward.

Je bent heus blij met je zwangerschap, je houdt van je baby, maar soms is je zwangerschap of de periode na de geboorte van je kind absoluut geen roze wolk. Je kunt stress en angst ervaren, te maken krijgen met een zwangerschaps- of postpartumdepressie of je had bij een eerdere zwangerschap een traumatische ervaring. Wat moet je doen? Ik help je graag hierbij.

We gaan samen aan de slag om je weer beter te voelen, zodat je sneller herstelt en weer balans ervaart. Tientallen jaren ervaring met moeders en kinderen in en rond de geboorte, zorgen voor de nodige bagage om jouw en je gezin hierin bij te staan. Mijn jarenlange ervaring als postpartumdeskundige, kraamverzorgende, trainer/coach voor verloskundigen & kraamverzorgenden, dragen bij aan een goede begeleiding op maat. Toegespitst op je eigen, unieke situatie, omdat jij uniek bent.

Boek hier je eerste gratis gesprek

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: