Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Vanmorgen werd ik wakker en ik realiseerde me opeens hoe dankbaar ik mag zijn, lekker liggend in mijn eigen bed, een veilige plek in een fijn huis. Maar hoeveel moeders met kinderen leven in een onmogelijke situatie? In oorlogsgebied, vluchtelingenkampen, maar ook gewoon in ons eigen land. Deze moeders hebben geen veilig bedje voor hun kinderen, kunnen geen eten kopen en moeten maar zien hoe ze het redden. Daarom ben ik zo blij met het werk wat Barbara Muller doet met haar medewerkers, zij bieden moeders binnen het concept van Stichting Beschermde Wieg een veilige plek. Maar ook de moeder die ik mocht ontmoeten, zij heeft een actie op touw gezet binnen een gratis afhalen groep om levensmiddelen en benodigdheden bij elkaar te krijgen voor een gezin in nood. Prachtig initiatief voor een gezin dat even in moeilijkheden verkeerde en het dan wel weer kan redden. Zo zijn er veel mooie voorbeelden te benoemen. Vrouwen die elkaar steunen, wat is er mooier dan dat. Niet oordelen maar samen een sterk front vormen, schouders eronder en elkaar niet afvallen. ik heb bewondering voor de kracht van vrouwen.

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: