Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Vaderdag, voor de ene vader een feestelijk moment, voor de andere vader een dag vol verdriet. Dat zijn de vaders die hun kinderen niet mogen zien en daar veel verdriet van hebben, of zij verloren hun kindje. Maar voor de vaders die wel vaderdag kunnen vieren is dit hopelijk een dag met een gouden randje. Daar mag je van genieten. Lekker die zelfgemaakte liedjes, kleffe broodjes en lauwe koffie. Maar ook een belangrijk koestermoment. Zelf ga ik even naar mijn vader, hij is mijn tweede vader en heeft heel bewust voor mij gekozen toen hij ging trouwen met mijn moeder, ik was zeven jaar. Nooit maakte hij onderscheid tussen zijn biologische dochter en mij, altijd was en is hij aanwezig. Dat vind ik fijn en daarom vier ik vaderdag. Onze eigen kinderen komen en gaan wanneer zij willen en wij vieren zowel vader als moederdag niet echt, gewoon zoals het uitkomt. Vandaag gaan we naar de eerste verjaardag van onze jongste kleinzoon, die maakt dat het voor zijn papa vaderdag is. Zo is het voor iedereen anders. Vaders, ze zijn onontbeerlijk in het leven van hun kind, zij zorgen ervoor dat kinderen weer andere dingen leren dan wat moeders bieden. Daarom wens ik alle vaders een fijne vaderdag.

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: