Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

\

Vijf natuurgerichte principes:

Energie:

Alles om ons heen is energie, je lichaam, ons denken, voelen en je ziel. Deze energie is in en om ons heen en is voortdurend in beweging. Energie is de basis van ons leven. Een goed werkend energiesysteem heeft invloed op ons totale welzijn en functioneren. Wordt de energiestroom belemmerd dan kunnen er klachten ontstaan. Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren openbaren. Zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel.

Denk aan: hoofdpijn, slapeloosheid, angst, depressie en een gevoel van leegheid en zielloosheid.

Klachten zijn een uiting van disbalans en heeft een signaalfunctie.

Behandeling: opsporen van blokkades, hierbij maak ik gebruik van Acces Bars, massage en AromaTouch techniek met essentiële oliën en Mindfulness, Cognitieve gedragstherapie.

Prikkeloverdracht:

Dit betekent communicatie, geleiding van informatie en prikkels en impulsen. Bij een gezonde prikkeloverdracht communiceert ons energiesysteem goed met ons lichaam. Signalen worden in het lichaam doorgegeven via onze zenuwbanen. Communicatie gaat ook over balans tussen ons lichaam en geest. Communicatie in en met jezelf gaat over luisteren naar je eigen signalen en deze leren begrijpen. Wat leeft er echt bij jou?

Door alle invloeden zowel van binnen als van buitenaf kan dit proces verstoord raken.

Behandeling: Acces Bars, massage, AromaTouch techniek, Mindfulness, gedragstherapie.

Drainage:

Normaal gesproken zijn wij goed in staat om onze afvalstoffen zelf af te scheiden op een effectieve manier. Gifstoffen kunnen zich ophopen. Deze ontstaan onder andere door een verkeerd voedingspatroon, onvoldoende beweging, maar ook psychische, emotionele factoren spelen hierbij een rol. We worden dagelijks overspoeld door alles in de media.

Behandeling: Acces Bars, massage, AromaTouch techniek, meditatie, mindfulness, eet en leefstijladviezen.

Voeding:

Wij hebben zowel geestelijk als lichamelijk gezonde voeding nodig. Dit om ons lichaam in stand te houden, maar ook om geestelijk in balans te blijven.

Gezonde voeding is belangrijk maar ook geestelijke voeding mag niet ontbreken. Denk hierbij aan sociale contacten, uitdagingen, een prettige werkkring en goede relaties.

Voor onze geest zijn belemmerende gedachten en overtuigingen niet goed.

Vaak heb je ook te maken met grote verwachtingspatronen van je omgeving.

Door je bewust te worden van datgene wat jou lichamelijk en geestelijk voedt of belast, ben je beter in staat de juiste keuzes te maken.

Behandeling: eet en leefstijladviezen, coaching, counseling, mindfulness, meditatie, ondersteund door Acces Bars, massage en AromaTouch techniek.

Bewustwording:

Een gezond lichaam en een gezonde geest werken samen en zijn met elkaar verbonden. Is er sprake van een goede balans dan voel jij je vitaal en prettig zowel lichamelijk als geestelijk. Is er echter sprake van disbalans, dan ontstaan er klachten. De diepere oorzaak van je klachten ligt vaak verborgen in je onbewuste denk en gedragspatronen. Ben je je hier van bewust dan kun je werken aan het loslaten van oude gewoonten en nieuwe gewoonten aanleren.

Je leert je te ontdoen van psychische ballast en leert andere en betere keuzes te maken.

Zo neem jij de regie over je eigen gezondheid weer in handen. Je voelt je weer heel als mens.

Behandeling: coaching, counseling, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, ondersteund door Acces Bars, Aroma Touch techniek en ontspanningsmassages.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: