Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Waarom een voetmassage?

Onze voeten dragen ons dagelijks, ons hele leven lang. We stoppen ze weg in schoenen die soms te klein zijn en we verwachten veel van ze, je loopt ongeveer 500.000 tot 100.000 stappen in een mensenleven. ( zal voor iedereen afhankelijk zijn van diverse factoren). Ze worden vaak behandeld als onze slaafjes, ze moeten doen wat wij willen, worden  in allerlei schoenen verstopt en zijn vaak de sluitpost van onze verzorging, terwijl goede voetzorg juist veel ellende kan voorkomen.

De Grieken en de Romeinen maakten al gebruik van massages met essentiële oliën.

Deze oliën komen tijdens de massage in de bloedbaan, het lichaam en zenuwstelsel ontspannen en het algemeen welbevinden wordt bevordert. De heerlijke geuren van de essentiële olie gaat via het reukorgaan naar de hersenen en zorgt voor een ontspannen en veilig gevoel. Daarnaast is het ondersteunend voor lichaam en geest.

Voetmassage:

Een voetmassage begint bij mij met een warm voetenbad met essentiële olie naar keuze.

Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de voeten gestimuleerd wordt. Hierdoor is de massage effectiever. Vervolgens begint de massage met de door jou uitgezochte essentiële olie. Het betreft hier een ontspannende massage.

De effecten van een ontspannende voetmassage

  • Ontspanning en vermindering van stress
  • Verbeteren van de prikkelgeleiding (De hersenen staan in verbinding met alle delen van het lichaam, door het prikkelgeleidingssysteem dat grotendeels verloopt via het ruggenmerg en een netwerk van zenuwen
  • Verbetering van de doorbloeding van de zones die gemasseerd worden
  • Een impuls aan het zelfherstellend vermogen zodat er weer balans komt in het lichaam

Kom het gewoon ervaren en neem even dat moment voor jezelf om te ontspannen

Een voetmassage wordt vaak ervaren als laagdrempelig.

De kosten voor deze heerlijke voetmassage bedraagt € 35– voor 30 minuten, wens je een langere massage dan betaal je extra.

Maak hier je afspraak

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: