Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

 

Voorwaarden Balansweekend Schiermonnikoog

Hardy Counseling & Djoke.nl Praktijk voor Vrouwen

Inschrijving:

De inschrijving is bindend. Na inschrijving ontvang je een brief met gegevens betreffende het weekend, dit is je bevestiging.

Bij de inschrijving ontvang je tevens de factuur, deze dient per omgaande betaald te worden. Het bedrag van € 495,– is inclusief BTW. Bij aanmelding voor 1 augustus betaald u € 425,–

Annulering en verhindering:

Annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren. Ben je zelf verhinderd, dan kun je je kosteloos laten vervangen door iemand anders. Geef dit dan wel even door aan Hardy Counseling en/of Djoke.nl

Bij annulering van de inschrijving zijn Hardy Counseling en Djoke.nl genoodzaakt 25% van het bedrag in rekening te brengen. Annuleren kan tot een maand van te voren, te weten 02 oktober 2018

Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van het balansweekend bent u het volledige bedrag verschuldigd. Dit wordt niet gerestitueerd.

Annulering door Hardy Counseling & Djoke.nl

Hardy Counseling & Djoke.nl hebben het recht om het weekend te annuleren. De deelnemer heeft in dat geval recht op terugbetaling van het volledige bedrag. Dit geldt bij betaling vooraf.

Hardy Counseling & Djoke.nl zijn ten allen tijde gerechtigd de datum, tijdstip en locatie van het weekend te wijzigen.

Bij onvoldoende deelnemers hebben Hardy Counseling & Djoke.nl het recht om het weekend naar een andere datum te verplaatsen of te annuleren.

 

U dient zelf zorg te dragen voor een reis- en annuleringsverzekering.

De heen en de terugreis zijn voor uw eigen rekening, evenals de parkeerkosten per dag. Deze bedragen € 5,– per dag.

Hardy Counseling & Djoke.nl zijn niet aansprakelijk voor schade aan derden en eventuele calamiteiten die zich voordoen tijdens het balansweekend.

Voor wat hier niet genoemd is verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van Hardy Counseling & Djoke.nl

https://djoke.nl/algemene-voorwaarden-djoke-nl/

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: