Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Geluk is voor mij om te mogen leven met lieve mensen om me heen. Vandaag ben ik naar het symposium geweest van stichting De Geboortenis, een aanrader voor iedereen die van mensen houdt. Het thema was: “mens worden en mens zijn”. Wie ben je en wat beweegt je. Het was een waardevolle en leerzame dag. Mijn lieve man heeft thuis alles ingepakt en opgeruimd. Ik heb schatten van kinderen en kleinkinderen, lieve familie en vrienden en de laatste weken is me duidelijk geworden hoe kostbaar ons leven is. Natuurlijk wist ik dit wel, maar soms gebeuren er dingen in je leven die je extra laten nadenken. Ik heb besloten om de komende drie weken zonder social media door te brengen en het te laten komen zoals het komt. Vorig jaar studeerde ik me suf en maakte ik in mijn vakantie mijn portfolio. Nu ga ik lekker op een berg mindfull zitten zijn, wandelen en zwemmen, marktjes bezoeken en veel lezen en nieuwe energie opdoen. Ik wens iedereen die nog druk is voor de vakantie succes met de laatste loodjes. Voor wie niet op vakantie kan hoop ik dat je ook kunt en mag genieten van de mooie dingen om je heen.

Lieve groet Djoke

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: