Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Als je zwanger bent of gaat bevallen in deze periode waarin we te maken hebben met het Corona virus brengt dit een heleboel emoties met zich mee. Je kunt je onzeker en angstig voelen, het verloopt niet zoals je gehoopt en gewenst hebt. De controles bij de verloskundige vinden plaats op afstand. Je kunt niet live afspreken met vriendinnen, je ziet de (aanstaande) opa en oma niet, of op gepaste afstand. Babyshowers worden niet gehouden of eventueel virtueel, de borstvoedingscursus wordt afgezegd en al die leuke dingen zitten er nu gewoon even niet in. Iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om.

Als je gaat bevallen durf je eigenlijk niet naar het ziekenhuis, ook al proberen ze je gerust te stellen, jij voelt angst voor je ongeboren baby en jezelf. Veel ouders beslissen dan ook om toch thuis te gaan bevallen, wat ook weer spanningen met zich meebrengt, zeker als je dit niet van plan was.

Maar ook thuis staat er een team voor je klaar, de verloskundige en kraamverzorgende werken goed samen om jullie bij te staan en alles goed te laten verlopen. Maar ook de kraamweek zal anders verlopen dan je gedacht had. Zelf ben ik normaal ook voorstander van rust en regelmaat gedurende de eerste week na de geboorte, maar dan komen er wel opa’s en oma’s, broers en zussen en naaste vrienden. Nu zit je echter met je gezin in huis, als er meer kinderen zijn is het drukker en moet je hen helpen met schoolwerk etc… is het je eerste kindje dan zou je een steun in je rug juist goed kunnen gebruiken. Maar ook als je al meer kinderen hebt is een steun in de rug juist fijn, zeker nu in deze onzekere tijd. Kortom het is zeker geen roze wolk. De kraamverzorgende zal er zeker voor zorgen dat jullie naast een goede zorg voor moeder, baby en gezin, het ook een fijne week wordt met raamvisite in plaats van kraamvisite.

Zelf begeleid ik jonge gezinnen als er sprake is van een zwangerschapsdepressie, postpartumdepressie of gewoon alleen als je een steun in de rug nodig hebt. In deze periode doe ik dat helemaal op afstand en kan het gesprek plaatsvinden door video bellen.

Heb jij behoefte aan een luisterend oor, wil je je zorgen even van je afpraten, schroom niet en bel, app of mail gerust. Het eerste gesprek is altijd gratis en daarna, mocht het nodig zijn bied ik een aangepast tarief.

Blijf vooral niet alleen tobben, dat is niet nodig. mijn gesprekken vul ik aan met het gebruik van heerlijke essentiële oliën die voor ontspanning kunnen zorgen. Een sample is gratis om te proberen.

Contact

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: