Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Aanraking is zo belangrijk

Normaal geef ik graag een heerlijke zwangerschapsmassage aan de aanstaande moeder. Nu in Coronatijd kan dit even niet, maar je kunt natuurlijk ook zelf je buik masseren, of lekker samen met je partner een massage moment inplannen.

Kies voor een zuivere basisolie zonder toevoegingen. Het is belangrijk om niet zomaar een olie te proberen. Op mijn site kun je de geschikte olie terugvinden, deze zijn geschikt voor tijdens de zwangerschap. Belangrijk is het om te weten wat je doet bij het gebruik van essentiële oliën.

Voor ontspanning zou je kunnen kiezen voor 10 ml jojoba of amandelolie ( biologisch) met 5 druppels zuivere lavendel en 3 druppels roomse kamille. Zelf maak ik gebruik van zuivere, pure olie en ik meng ook graag iets op maat, hierbij kijk ik dan naar wat jij nodig hebt.

Neem 10 ml jojoba, amandel of kokosolie of tel 30 druppels uit in een schaaltje, druppel de essentiële olie hierbij en ga vervolgens lekker je buik masseren. Eerst ronddraaiende bewegingen over je buik, vervolgens maak je cirkels tot je bij je navel bent gekomen en masseer je hier rondom met de klok mee. Vervolgens ga je van bovenaf naar de onderkant van je buik en masseer je van binnen naar buiten. Je kunt bij het aanraken voelen dat je kindje gaat reageren en hier ook weer op reageren. Het maakt op zich niet eens uit hoe je het doet, aanraking is heerlijk ontspannend en je slaapt vervolgens ook beter.

Voor meer tips kun je mijn site bekijken of mijn boekje bestellen aromatherapie in de zwangerschap. 

Bestel hier je Boek

 

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: