Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Aromatherapie en massage in je zwangerschap kan heerlijk, ontspannend zijn voor jou en je baby.

Als je zwanger bent gebeurd er heel veel in je lichaam en ook mentaal komt er veel op je af. Het is een prachtige periode in je leven, soms is het echter allemaal wat zwaarder dan je had verwacht en gedacht. De reis naar het moederschap is een ongelooflijk, overweldigend proces. Een zwangerschap is een bijzondere periode voor jou als vrouw maar ook voor je partner is het een periode waarin veel op hem of haar afkomt.

Iedere vrouw is uniek en ook iedere zwangerschap kent zijn eigen en unieke periode voor jou en je partner. De meeste vrouwen ervaren enig ongemak tijdens de zwangerschap door de verandering in de hormoonhuishouding. Om een zwangerschap in stand te houden produceert je lichaam aan het eind van de zwangerschap 15 tot 30 keer zoveel Progesteron als normaal. Progesteron houdt o.a. de zwangerschap in stand. Na de geboorte van de placenta verdwijnt dit uit je lichaam. Dit heeft wel invloed op je mentale gezondheid. Daar waar de ene vrouw nergens last van heeft kan de ander juist veel ongemak ervaren zowel fysiek als mentaal.

Aromatherapie en het gebruik van pure, natuurzuivere, essentiële oliën kan een geweldige ondersteuning zijn bij alle veranderingen welke zich in de zwangerschap voordoen, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Als vrouw kun je tijdens de zwangerschap al op zoek gaan naar een betere balans voor jezelf en je baby in je buik. Laat je lekker omringen met liefdevolle zorg , laat je eens masseren met essentiële oliën en zorg voor goede voeding en beweging in de buitenlucht. Je blijft als vrouw in conditie en ook tijdens de bevalling zal het zijn vruchten afwerpen.

Je kunt gedurende de zwangerschap lekker gebruik maken van een bad, voetenbadje, massage, olie inhaleren of verdampen in een diffuser, kompressen maken, een lekker maskertje nemen met een olie naar keuze. Kies voor de zachte oliën en bedenk dat er ook essentiële oliën zijn die veel ketonen bevatten en dan abortief kunnen werken.

Welke olie kun je gerust gebruiken? Lees hier meer!

Aromatherapie & Zwangerschap

Ik raad het inwendig gebruik van essentiële oliën in de zwangerschap af.

Massage geef ik vanaf maand vier van je zwangerschap.

Bij Djoke.nl ben je in handen van een gediplomeerd Aromatherapeut

Bij Djoke.nl kun je voor een heerlijke en ontspannen massage terecht vanaf maand vier van je zwangerschap

Bij Djoke.nl wordt gebruik gemaakt van pure en natuurzuivere essentiële oliën.

Bij Djoke.nl kun je terecht voor advies over Aromatherapie gedurende je zwangerschap, bevalling en na de geboorte

Wil jij meer weten over Aromatherapie in je zwangerschap of een heerlijke en ontspannende massage boeken?

Maak hier je afspraak.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: