zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap.

Een zwangerschap eist veel van je zowel fysiek als mentaal. In deze periode is het belangrijk voldoende rust en balans te ervaren. Tijdens een heerlijke en ontspannende massage kun jij even bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Even een moment voor jezelf en dat kleine mensje in je buik.

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, maar al te vaak schiet dit er bij in en maak je jezelf tot sluitpost. Terwijl het andersom moet zijn, jij bent het belangrijkste en moet echt goed voor jezelf zorgen. Denk ook aan gezond eten, voldoende bewegen in de buitenlucht en op tijd je rust nemen.

Goede zorg begint bij jou!

Waarom een zwangerschapsmassage?


Een zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage en kan verlichtend en ondersteunend werken. Het geeft je naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Dat ervaar jij én dat ervaart je kindje. Dit draagt bij aan de binding met je kindje. De massage van Djoke.nl biedt dat wat jij en je kindje op dat moment nodig hebben. Wij maken gebruik van pure, essentiële oliën, speciaal afgestemd op jouw eigen unieke situatie.

Voor wie is een zwangerschapsmassage geschikt?

Deze zwangerschapsmassage is geschikt voor vrouwen met een gezonde zwangerschap.

Heb jij klachten, overleg dan met je verloskundige of arts of je een massage mag ondergaan.

Djoke is opgeleid tot gediplomeerd aromatherapeut.

Hoe vaak raad je een zwangerschapsmassage aan?

Zo vaak als wat jijzelf prettig vindt. Dat is zeer persoonlijk, voor de ene aanstaande moeder is èèn keer voldoende en een ander vindt het prettig iedere vier tot zes weken een massage te ondergaan en weer een ander wil iedere week. Aan het eind van de zwangerschap laten aanstaande moeders zich vaak wekelijks masseren om even tot rust te komen. Het is goed als het voor jou goed voelt.

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Je voelt je lekker relaxt en ontspannen na een massage. Het kan meerdere klachten helpen verlichten en het is een verwenmoment voor jou en je kindje. Een unieke ervaring en een moment vol rust en balans. Je zult ervaren dat je kindje na de geboorte zal reageren op de essentiële oliën die je tijdens de zwangerschap gebruikte tijdens de massage. Bij Djoke.nl maken we gebruik van de pure en essentiële oliën die voldoen aan de eisen van de Europese markt.

Bij de volgende klachten kan een zwangerschapsmassage verlichting geven

  • rugpijn
  • bekkenklachten
  • misselijkheid
  • stress
  • angstklachten
  • depressie
  • hoofdpijn
  • slapen
  • nek en schouderklachten

Deze massage is vooral een ontspannende massage met essentiële oliën,voorafgegaan door een warm voetenbadje. De massage wordt uitgevoerd op een warmtekussen, dit zorgt al voor ontspanning als er nog niet eens iets gebeurt. Echt een unieke ervaring.

Als aromatherapeut weet ik wat wel en niet kan tijdens de zwangerschap en vanaf de vierde maand is een massage een heerlijke gewaarwording die voor veel ontspanning kan zorgen.

Tarief voor deze heerlijke massage bedraagt € 60,– per uur massage inclusief een kopje thee of koffie en een warm voetenbadje met essentiële oliën

In de maanden april en mei betaal je slechts € 37,50 voor een uur massage inclusief een kopje thee of koffie en een warm voetenbadje met essentiële oliën

Maak hier vandaag nog jou afspraak. Contact

Corona regels:

Wij vragen elke klant om ons te helpen ons werk weer zo veilig mogelijk op te kunnen starten en vragen dus iedereen om de volgende regels op te volgen:

Maak geen afspraak, of bel deze af als je een van de volgende symptomen hebt of met iemand samenwoont die deze klachten heeft:

neusverkoudheid, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts, kortademigheid, moeheid, hoofdpijn, conjunctivitis, ziek voelen en/of diarree

Ben je korter dan 14 dagen geleden in een aangemerkt transmissiegebied geweest of heb je contact gehad met iemand die Covid-19 heeft dan kan er niet behandeld worden

Als je naar de praktijk komt, wil je dan op het volgende letten:

Houd 1,5 m afstand van iedereen in de praktijk (behalve van de masseuse)

Zowel de cliënt als de masseuse draagt een mondkapje

Er is zeker de mogelijkheid om je handen te wassen bij binnenkomst
Wij hebben overal in de praktijk desinfectiemiddelen staan, je kunt hier gebruik van maken
Kom alleen naar de praktijk

Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak binnen
Maak alleen als het echt nodig is gebruik van het toilet, dit wordt na iedere cliënt zorgvuldig schoongemaakt

Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd en we ontvangen je graag weer in onze praktijk.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: