Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Een massage tijdens je zwangerschap is een weldaad voor lichaam en geest.

In een rustgevende omgeving aan de rand van de Kroondomeinen in Apeldoorn mag jij even lekker alles loslaten en genieten van een massage op maat, speciaal voor jou.

Warmwaterkussenmassage:

Even lekker ontspannen op de golven van de zee.

Stel je voor! Je ligt op twee heerlijke warmwaterkussens, een soort superkruiken. Door het kabbelende, warme water waan je je aan zee en voel jij je heerlijk ontspannen. Je spieren warmen lekker op en de doorbloeding verbetert.

Gemasseerd worden op een warmwaterkussen is een bijzondere ervaring en echt een weldaad voor je zwangere lichaam!

Je ligt tijdens deze massage op je rug en je ondergaat een heerlijke massage met verwarmde plantaardige oliën en essentiële oliën, ik maak gebruik van pure, essentiële oliën speciaal voor jou op maat, deze zijn geschikt voor zwangeren. Geen zwangerschapsmassage is hetzelfde, ieder mens is uniek en heeft behoefte aan iets anders. Samen met jou kijk ik waar jij behoefte aan hebt. Tijdens deze behandeling worden rug, schouders armen, handen, benen, voeten, indien gewenst de buik en je gezicht gemasseerd. Soms is het best lastig om nog op je rug te liggen, zeker als je wat verder in je zwangerschap bent, maar op dit warmwaterkussen is dat geen enkel probleem meer! Eindelijk weer eens lekker ontspannen op je rug liggen! En door de warmte ontspan je des te meer. De massage begint met een warm voetenbad met essentiële olie. Deze massage wordt vanaf week 15 tot aan de bevalling gegeven. Na de bevalling kan je een mama massage nemen, deze helpt je herstellen.

Bekijk hier alvast de mama massage

Gedurende je zwangerschap verandert je lichaam continu, je kunt ineens kwaaltjes hebben die je eerst helemaal niet had: wat moeilijker bewegen, spierpijn, gewrichtspijn, constipatie, moeizamer slapen en dergelijke, je kunt ook best veel aan je hoofd hebben, lichaam en geest hebben veel behoefte aan ontspanning en rust en zeker nu, in deze wat drukkere tijd, kan zo’n uurtje ontspanning, aandacht voor je lichaam en rust in je hoofd, wonderen verrichten. Dit draagt bij aan herstel van rust & balans in je leven.

Een zwangerschap is immers een unieke periode in je leven. Terwijl er een kindje groeit in je buik, groeit ook het contact tussen jou en dit nieuwe leven. Massage gedurende de zwangerschap kan het contact tussen je baby en jou verrijken. Je ademhaling wordt dieper, je komt tot rust en wordt je meer bewust van je baby. De zorg die jij als aanstaand moeder aan jezelf besteedt, werkt door op je baby en je gezin.

Een zwangerschap eist veel van je zowel fysiek als mentaal. In deze periode is het belangrijk voldoende rust en balans te ervaren. Tijdens een heerlijke en ontspannende massage kun jij even bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Even een moment voor jezelf en dat kleine mensje in je buik.

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, maar al te vaak schiet dit er bij in en maak je jezelf tot sluitpost. Terwijl het andersom moet zijn, jij bent het belangrijkste en moet echt goed voor jezelf zorgen. Denk ook aan gezond eten, voldoende bewegen in de buitenlucht en op tijd je rust nemen.

Goede zorg begint bij jou!

Waarom een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage en kan verlichtend en ondersteunend werken. Het geeft je naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Dat ervaar jij én dat ervaart je kindje. Dit draagt bij aan de binding met je kindje. Deze massage biedt dat wat jij en je kindje op dat moment nodig hebben. Ik maak gebruik van pure, essentiële oliën, speciaal afgestemd op jouw eigen unieke situatie.

Voor wie is een zwangerschapsmassage geschikt?

Deze zwangerschapsmassage is geschikt voor vrouwen met een gezonde zwangerschap.

Heb jij klachten, overleg dan met je verloskundige of arts of je een massage mag ondergaan.

Hoewel massage niet in verband kan worden gebracht met een miskraam is het toch aan te raden met massage te wachten tot 15 weken zwangerschap. Essentiële oliën in de diffuser is geen probleem. Neem gedurende de zwangerschap deze essentiële oliën niet inwendig in.

Djoke is opgeleid tot gediplomeerd aromatherapeut.

Hoe vaak is een zwangerschapsmassage nodig ?

Zo vaak als wat jijzelf prettig vindt. Dat is zeer persoonlijk, voor de ene aanstaande moeder is èèn keer voldoende en een ander vindt het prettig iedere vier tot zes weken een massage te ondergaan en weer een ander wil iedere week. Aan het eind van de zwangerschap laten aanstaande moeders zich vaak wekelijks masseren om even tot rust te komen. Het is goed als het voor jou goed voelt.

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Je voelt je lekker relaxt en ontspannen na een massage. Het kan meerdere klachten helpen verlichten en het is een verwenmoment voor jou en je kindje. Een unieke ervaring en een moment vol rust en balans. Je zult ervaren dat je kindje na de geboorte zal reageren op de essentiële oliën die je tijdens de zwangerschap gebruikte tijdens de massage. Bij Djoke.nl maken we gebruik van de pure en essentiële oliën die voldoen aan de eisen van de Europese markt.

Bij de volgende klachten kan een zwangerschapsmassage verlichting geven

  • rugpijn
  • bekkenklachten
  • misselijkheid
  • stress
  • angstklachten
  • depressie
  • hoofdpijn
  • slapen
  • nek en schouderklachten

Maar vooral het ontspannende moment is belangrijk voor jou en je kindje.

Als aromatherapeut weet ik wat wel en niet kan tijdens de zwangerschap en vanaf de vierde maand is een massage een heerlijke gewaarwording die voor veel ontspanning kan zorgen.

Tarief voor deze heerlijke massage bedraagt € 50,00 per uur massage inclusief een kopje thee of koffie en een warm voetenbadje met essentiële oliën

Boek hier je massage

Corona regels:

Wij vragen elke klant om ons te helpen ons werk weer zo veilig mogelijk op te kunnen starten en vragen dus iedereen om de volgende regels op te volgen:

Maak geen afspraak, of bel deze af als je een van de volgende symptomen hebt of met iemand samenwoont die deze klachten heeft: neusverkoudheid, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts, kortademigheid, moeheid, hoofdpijn, conjunctivitis, ziek voelen en/of diarree

Ben je korter dan 14 dagen geleden in een aangemerkt transmissiegebied geweest of heb je contact gehad met iemand die Covid-19 heeft dan kan er niet behandeld worden

Als je naar de praktijk komt, wil je dan op het volgende letten:

Houd 1,5 m afstand van iedereen in de praktijk (behalve van de masseuse)

Zowel de cliënt als de masseuse draagt een mondkapje

Er is zeker de mogelijkheid om je handen te wassen bij binnenkomst
Wij hebben overal in de praktijk desinfectiemiddelen staan, je kunt hier gebruik van maken
Kom alleen naar de praktijk

Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak binnen
Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet, dit wordt na iedere cliënt zorgvuldig schoongemaakt

Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd en we ontvangen je graag weer in onze praktijk.

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: